gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Іспанська мова з нуля та для початківців

Іспанська мова з нуля та для початківців з кращими викладачами нашої школи – це висока якість та помірні ціни.

 

Є декілька категорій початківців:

- ті, хто взагалі ніколи не вивчав іспанську мову (тобто з нуля)

- студенти, які вже проходили базові теми (алфавіт, правила читання і таке інше)

- студенти, які не вивчали іспанську, але знають хоча б на рівні початківців іншу романську мову (до яких відноситься французька, італійська, португальська, румунська та інші)

 

Для початківців в іспанській мові є декілька тем, які можуть бути складними при першому ознайомленні. По-перше, це артиклі, і якщо іспанська – це взагалі ваша перша іноземна мова, то на видах та функціях артиклів слід зупинитися більш детально. По-друге, це роль прийменників в мовах, де відсутні відмінки іменників. По-третє, більша кількість часів дієслів, а також неправильних дієслів. Все це може спершу насторожити початківців, Але насправді при подальшому вивченні ці теми вже не будуть вважатися такими складними.

  

Навчальна програма для тих, хто тільки приступає до вивчення цієї гарної та експресивної мови, складається з врахуванням мети студента. Є кілька категорій початківців в залежності від мети вивчення.

 

Вивчення іспанської мови для роботи

Не секрет, що в Іспанію за останні 2 десятиліття виїхало з України багато наших співвітчизників. Причини різні, але тенденція в цілому одна – люди хочуть краще житии вже зараз, а не в невідомому майбутньому. Тема працевлаштування в Іспаніі – досить велика і складна, тому це питання краще розглянемо в окремії статті. Але в будь-якому випадку є обов'язкова умова – знання іспанської мови хоча б на рівні початківців. Тому для цієї категорії студентів складається программа в залежності від профілю їхньої майбутньої роботи з включенням загальних побутових тем (тобто все те, що вам знадобиться в перший же день перебування в Іспанії).

 

Вивчення іспанської мови для туристів

Іспанія – один зі світових лідерів в сфері туризму. Щорічно цю країну відвідують більше 50 мільйонів туристів. Враховуючи такі показники, зрозуміло, що персонал іспанських готелів та інших туристичних закладів добре знає мову міжнародного спілкування, якою є англійська. Але Іспанія досить велика країна, і туристи відвідують не тільки загальновідомі туристичні місця. В деяких районах Іспаніі (особливо в сільській місцевості або в горах) мало хто вільно володіє англійською, тому іспанська буде єдиним засобом спілкування туристів і місцевого населення. Для початківців, які планують вивчати іспанську мову з туристичною метою, складається спеціальна програма, яка включає в себе відповідну лексику і типові діалоги (більш детально про це можна прочитати в статті «Іспанська мова для туристів»).

 

Вивчення іспанської мови для переїзду в Іспанію на постійне місцеперебування (більш детально в статті «Імміграція в Іспанію»).

Для цієї групи початківців програма включає не тільки загальні побутові теми, а й такі, як співбесіда в Консульстві і таке інше. Оскільки є декілька основних способів легальної імміграції в Іспанію, то і тематика курсу «іспанська для початківців» буде відрізнятися в залежності від обраного способу.

 

Вивчення іспанської мови для вступу до університетів Іспаніі – ще один напрям роботи нашої школи. Але в цьому випадку рівня іспанської для початківців буде недостатньо і потрібно буде пройти поглиблений курс.

 

 

Якщо ви вирішили вивчати іспанську мову самостійно, треба підібрати відповідну для вашого рівня літературу. Якщо рівень зовсім з нуля, то краще, щоб мова пояснень була українська. Взагалі якісних підручників іспанської мови, написаних українською, не так вже і багато. Для прикладу можна взяти підручник «Іспанська мова для початківців», автори Серебрянська А.О. та Серебрянська Т.М. Хоча цей підручник і розрахований на студентів-початківців (в ньому досить багато термінів), але він досить ґрунтовно знайомить з іспанською мовою. Якщо хочеться більш простого підходу для початківців, то можна взяти шкільні підручники іспанської мови, починаючи з 1-го класу (автори Редько, Береславська).

 

Якщо рівень трохи вищий (тобто не з нуля), то для таких початківців підійде і автентична література іспанських видавництв.

 

Але навіть при самостійному вивченні іспанської для початківців необхідна розмовна практика з досвідченими викладачами або носіями мови. Особливо це стосується тих, кто починає вивчати мову з нуля, бо формування правильної вимови і виправлення помилок краще довірити фахівцям.

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Изучение какого иностранного языка сейчас Вас более всего интересует?