gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Корпоративна англійська (Київ)

Корпоративна англійська мова – це курс для компаній, який розвиває навички практичного мовлення та зосереджений на конкретних потребах клієнта в сфері бізнесу. Ми розуміємо, що всі компанії мають різні напрямки роботи, тому методи викладання в нашій школі іноземних мов "Європейська Освіта" є достатньо гнучкими, що дає змогу відповідати вимогам клієнта і допомагає у досягненні поставлених цілей. Наша школа пропонує корпоративну англійську в Києві та корпоративну англійську у Львові.

Примітка: наші курси іноземних мов в Києві знаходяться за адресою: вул. Первомайського, 9, оф. 7; +38 (097) 671 07 10 - Viber.

 

Знання англійської мови відіграє важливу роль на ринку праці, а також надає перевагу в конкурентному бізнес середовищі.

Незалежно від рівня і напрямку підготовки, ми ставимо за мету допомогти нашим клієнтам подолати мовний бар’єр і користуватися англійською мовою впевнено і ефективно. Бізнес-курс корпоративної англійської мови допоможе вам підвищити рівень володіння англійською на професійному рівні. Даний курс англійської мови для корпоративних клієнтів дасть вам впевненість у виконані різних професійних задач: проведення інтерв’ю, участь у переговорах, презентаціях, розмови по телефону. Окрім усного мовлення, курс корпоративної англійської включає в себе розвиток навичок письмового мовлення: написання електронних листів, заповнення анкет, підготовка звітів і т.д. Курс корпоративної англійської мови також включає розвиток таких практичних навичок, як спілкування в багатокультурному середовищі, прийняття гостей, проведення презентації та багато іншого.

 

Окрім загального бізнес-курсу, ми пропонуємо вузькоспеціалізовані напрямки підготовки: фінансова та правова англійська, маркетинг і т.д. Ви можете обрати курс, який включає в себе бізнес + загальна англійська.

Заняття проходять як у групах, так і індивідуально в зручний для вас час та на території вашої компанії – в цьому полягає одна з переваг корпоративної англійської (а для такого великого міста, як Київ, це досить суттєва перевага).

Якщо вже зайшла мова за переваги, то потрібно відмітити ще одну, і досить важливу – ціни. Вартість навчання для кожного слухача корпоративного курсу англійської значно нижче, ніж вартість за таке ж саме навчання на території мовної школи.

 

Ми пропонуємо курс, який фокусується не лише на цілях вашої компанії, але й на мовних потребах вашого персоналу. Наша компанія розробляє курс під кожного корпоративного клієнта окремо (незалежно від того, буде група або індивідуальне навчання).

 

В ході проведення курсу проводиться систематичний контроль засвоєного матеріалу, що дає змогу відслідковувати прогрес та своєчасно виправляти можливі недоліки. Заняття проходять як з нашим викладачем, так і з носієм англійської мови. Можливий варіант team teaching, коли частину занять веде наш викладач, а частину – носій мови. Такий тип навчання дає змогу тренувати розмовну англійську та зрозуміти граматичні правила.

 

Після закінченню курсу ви оволодієте наступними практичними навичками:

- впевненість у використанні бізнес-англійської мови;

- активація словникового запасу і граматичних структур;

- поліпшення навичок спілкування у різних ситуаціях (на вулиці, в аеропорту, в готелі та ін.).

 

Курс корпоративної англійської мови дає змогу фокусуватися на специфічних мовних потребах та поєднати теоретичні знання із застосуванням їх на практиці, адже після кожної теми моделюються відповідні ситуації, проводяться рольові ігри на закріплення пройденого матеріалу. Викладачі використовують різні види роботи: групову, парну, індивідуальну (враховуючи потреби кожного учасника групи).

 

Як побудована наша робота із корпоративними клієнтами?

  1. Перед початком курсу ми проводимо тестування, щоб виявити, якими мовними навичками володіє людина.
  2. На основі тестування всіх слухачів формуються групи і складається графік занять.
  3. Визначаються цілі і напрямки навчальної програми.
  4. Починаються заняття, в процесі курсу проводиться регулярний контроль засвоєного матеріалу.
  5. Підсумковий тест засвоєного матеріалу.

 

Якщо вищеназвані переваги вас зацікавили, наші менеджери нададуть більш детальну інформацію щодо такої форми навчання, як корпоративна англійська в Києві.

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Что для Вас является более важным при выборе курсов иностранных языков в Киеве?