gototopgototop

английский

итальянский

немецкий

нидерландский

датский

шведский

норвежский

исландский

финский

эстонский

латышский

литовский

греческий

албанский

китайский

японский

корейский

вьетнамский

лаосский

кхмерский

бирманский

тайский

малайский

яванский

хинди

бенгальский

сингальский

тагальский

непальский

малагасийский

Італійська мова «з нуля» та для початківців

Італійська мова «з нуля» та для початківців (для заробітчан, для туристів та інших) в школі «Європейська Освіта» з досвідченими викладачами. Підручники, які можна використовувати для самостійного вивчення, розглянуті в кінці цієї статті.

 

Для тих, хто тільки починає вивчення італійської мови («з нуля»), можуть виникнути певні складнощі. В першу чергу це стосується граматики, оскільки по фонетиці італійська мова ближче до нашої, ніж англійська, німецька, французька та інші. Італійська з нуля – це лише кілька занять, де вивчаються базові поняття: алфавіт, правила читання, вживання артиклів, перші фрази для знайомства і таке інше. Далі для початківців починаються більш складні теми, які потребують роз’яснень від кваліфікованого викладача, оскільки граматика італійської мови суттєво відрізняється від української граматики.

Що стосується фонетики, то в Італії кожен регіон має свої діалекти, які іноді суттєво відрізняються між собою. Але є офіційна (або класична) італійська мова на основі тосканських діалектів, яку в Італії розуміють всі без виключення. Вивчення саме класичної італійської мови пропонує для початківців наша школа. Форми вивчення – в нашому офісі або по скайпу. Якщо вас цікавить вивчення італійської мови по скайпу, можна зробити запит за посиланням euroeducation-admin. Також можна написати менеджеру в Viber: +38 (097) 671-07-10.

 

Тепер розглянемо категорії початківців та різницю для них у вивченні італійської мови.

 

Італійська мова для заробітчан

Найбільша група початківців у вивченні італійської – це наші заробітчани в Італії. Про причини такого явища розповідати не будемо, бо вони і так очевидні. А ось про відмінність при вивченні італійської для заробітчан від інших початківців треба згадати. Головна особливість вивчення італійської для заробітчан – це лексика. Якщо людина вже точно знає, яка саме робота її очікує в Італії, то викладач може внести необхідні корективи в програму для початківців щодо лексики, щоб не витрачати зайвий час на теми не першої необхідності.

Інша особливість вивчення італійської для заробітчан – це побудова речень. Справа в тому, що одну й ту ж саму думку можна висловити різними за складністю та стилістикою реченнями. Для роботи в тій чи інший сфері не потрібні досить складні конструкції – достатньо навчитися розуміти свої робочі  обов’язки та чітко і зрозуміло висловлювати свої думки. Як правило, люди при вивченні італійської мови для початківців-заробітчан, обмежені у часі, тому необхідно освоїти базові поняття, професійну лексику, сприйняття мови на слух. І все це за досить короткий час. Тому викладач будує свій курс для початківців, враховуючи особливості напрямку вивчення мови.

 

Італійська мова для туристів

італійська мова для початківцівІталія – один зі світових лідерів в сфері туризму, щорічно цю країну відвідують від 40 до 50 мільйонів туристів. Цьому є пояснення – в Італії найбільше в світі історичних пам’яток. А також гарна природа та теплі моря – одним словом, для туристів це саме та країна, яка потрібна для відпочинку.

 

Для тих, хто планує свою подорож до Італії, стане не зайвим знання італійської мови хоча б на рівні початківців. Звичайно, англійська мова є міжнародним засобом для спілкування, але якщо ви плануєте відвідати не дуже відомі для туристів місця (особливо в сільській місцевості), то знання італійської мови буде не просто не зайвим, а взагалі необхідним. Тематика курсу італійської для туристів буде відрізнятися від бізнес-італійської або італійської для заробітчан. Найбільш поширені теми в цій програмі для початківців:

- в аеропорту

- в готелі

- в ресторані

- на круїзному лайнері

- погода

- географія Італії

- історія Італії

- загальна тема «як пройти/доїхати кудись?»

 

Італійська мова для бізнесу

Це досить складна тематика при вивченні італійської мови, тому для цієї категорії вивчаючих потрібно пройти базовий курс італійської для початківців, а після цього вже підключати типові конструкції в залежності від напрямку роботи.

 

Підручники італійської мови для початківців

Підручники італійської мови для початківців написані російською мовою, тому їх назви будуть мовою оригіналу:

 

«Основы итальянского языка» - Грейзбард Л. Цей підручник для початківців складається з фонетичної та граматичної частин, з вправами на закріплення пройденого матеріалу.

 

«Итальянский без преподавателя» - Кісєльов Г.П. Підручник розрахований для початківців і тих, хто планує самостійно продовжувати вивчення італійської мови. Підручник досить цікавий: крім стандартних уроків, він включає в себе італійські прислів’я, рецепти італійських страв, цікаві факти про Італію та інше.

 

«Учебник итальянского языка» - Завадська С. Підручник для початківців та тих, хто самостійно продовжує вивчати італійську мову. В підручнику багато діалогів на різні теми, є також словник (досить об'ємний і підійде не тільки для початківців).

 

«Итальянская грамматика – кратко и просто» - Марія Балі. Це досить відома серія підручників для початківців видавництва «Лангеншайдт» (не тільки з італійської мови). Структура підручника досить проста, для початківців підійде, але якщо захочете розвивати свої навички з італійської, то потрібно буде брати більш серйозний підручник.

 

«Разговорный итальянский в диалогах» - Галузіна С.О. Цей підручник, як видно з його назви, побудований на діалогах з різних життєвих ситуацій. Підійде більше для початківців, які збираються їхати в Італію туристами, але буде корисним і для заробітчан, які вирішили їхати до Італії.

 

«Ciao, Italia! – Привет, Италия» - Карло Анчидеі. Підручник складається з 16-ти уроків, після кожного з них є тест для контролю знань. До підручника є аудіо курс. Досить корисний підручник для початківців, які вивчають італійську мову.

 

 

Якщо вас цікавить вивчення італійської мови для початківців, для туристів, для заробітчан або просто для саморозвитку з викладачами італійської – можете зв’язатись з нами: Viber: +38 (097) 671-07-10

 

французский

испанский

португальский

польский

чешский

словацкий

венгерский

румынский

болгарский

словенский

сербский

хорватский

македонский

иврит

турецкий

арабский

фарси

урду

пушту

молдавский

украинский

белорусский

русский

грузинский

армянский

азербайджанский

узбекский

казахский

киргизский

монгольский

Изучение иностранных языков - новое

Уроки иностранных языков онлайн

Изучение какого иностранного языка сейчас Вас более всего интересует?